top of page
  protektorok.jpg

  PROTEKTOROK, VÉDŐTOKOK

  A filmek DVD, BLU-Ray és a videojáték (SNES, GAMEBOY, GAMEBOY ADVANCE, SEGA SATURN, N64, GAMECUBE, PLAYSATION 1,2,3,4,5 XBOX, XBOX CLASSIC, XBOX ONE, XBOX SERIES XS; stb) tokok és konzolok felülete könnyen karcolódhat és sérülhet az idők folyamán. A protektorok, védőtokok megakadályozzák, hogy a tokok felületén karcok keletkezzenek, így megőrzik az eredeti állapotát és esztétikáját.

  A napfény által kibocsátott UV-sugárzás hosszú távon károsíthatja a tokokat és a konzolokat. Az UV-álló protektorok védelmet nyújtanak a tokok és a játéklemezek elhalványulása és sérülése ellen, hosszabb élettartamot biztosítva ezáltal.

  A tokok és konzolok felülete gyakran vonzza a port, könnyen sérülnek illetve a kosz és az ujjlenyomatok is nyomot hagyhatnak rajta. A protektorok, védőtokok segítenek megóvni ezen problémáktól is. Így a protektorok használata hozzájárul a konzolok és tokok hosszabb élettartamához. A védelem segít megelőzni a sérüléseket és kopásokat, amelyek idővel csökkenthetik a konzolok értékét és működőképességét. A videojáték tokok és konzolok, különösen a ritka darabok, gyűjtői értéket képviselnek. A protektorok segítenek megőrizni ezeket az értékes darabokat az eredeti állapotukban. A protektorok, védőtokok nem csak a fizikai védelmet nyújtják, hanem segítenek megőrizni és megvédeni a videojátékok, filmek értékét, valamint a játékélmény minőségét. Azáltal, hogy gondoskodunk a tokok megfelelő védelméről, hosszú távon élvezhetjük a filmeket, konzolokat és a játékokat.

  bottom of page